Endret: 14 jun 2017     Opprettet: 14 mai 2014

Lyst til å stille til valg som styremedlem?

Tenker du at styrevervet kanskje kan være noe for deg? Redd for at det bare er mas, jobb og stress? Å neida, ikke bare :) Styrevervet er både morsomt og interessant! Her er noen gode grunner til at du bør stille til valg.

Økonomisk

Din bolig er kanskje din største økonomiske verdi. Ved å engasjere deg i forvaltningen av eiendommen kan du medvirke til å opprettholde og kanskje øke verdien. Bli med og ta vare på din investering, både fellesareal og din egen bolig er en del av verdien!

Sosialt

Styrearbeid er både en sosial og hyggelig ting å bruke litt fritid på, og det er inspirerende å samarbeide med dyktige og hyggelige folk, både andre styremedlemmer og beboere. Bli kjent med andre som er engasjert og ønsker å jobbe for en bedre plass å bo!

Erfaring

Som styremedlem får du unike erfaringer innen budsjettering og økonomistyring, samtidig som du lærer mye om drift og vedlikehold av boligselskapet. Lær mer om historien, og bli med å påvirke nåtiden og fremtiden i ditt boligselskap!

Påvirkningsmulighet

Misfornøyd med styrets arbeid? Bli med og påvirk kursen!

Fornøyd med styrets arbeid? Bli med og hold stø kurs!

Styret trenger deg!

Er du ikke byggteknisk spesialist eller har økonomisk kompetanse, sier du? Dine perspektiv og synspunkt er nyttige likevel! Viktige egenskaper for et styremedlem er evnen til å vurdere saker objektivt og rettferdig, sette felleskapet før egeninteresser, tørre ta beslutninger, kunne stille krav, faktisk gjennomføre beslutninger og ha mot til å stå for de avgjørelsene som tas. I tillegg kommer det godt med å kunne tenke kreativt, være trygg på skriftlig og muntlig kommunikasjon og like å samarbeide med andre. Det aller viktigste er uansett godt humør, interesse for Sommerfrydkløkken og engasjement for å gjøre en innsats!

Det velges nye styremedlemmer på hver ordinære generalforsamling, som oftes er i mai.