25 mar 2019

Velkommen til vårdugnad 2019!

Tiden er igjen inne for vårdugnad i Sommerfrydløkken og vi inviterer alle beboere til å delta. Oppmøte er torsdag 25.april kl.17.00 i bakgården.

Sammen vil vi rydde fellesområdene og gjøre den flotte bakgården vår klar for sommeren. Etterpå blir det sosialt samvær med grillmat, snacks, øl og brus.

 

Litt praktisk informasjon:

  • Container(e) plasseres i bakgården før dugnaden og blir stående noen dager etter dugnaden. Om du vil kaste ting som kan være av verdi for andre, så sett det ved siden av containeren. Vi ber om at avfall håndteres og sorteres etter anvisninger på containeren.
  • Fellesområder: Har du noe plassert i fellesområdene må du fjerne det før dugnaden, hvis ikke vil det bli fjernet på dugnaden.
  • Rydding av gjenstander i bakgård og sykkel-/vognbod: Alle beboere vil motta bånd i postkassen som skal benyttes til å markere personlige gjenstander (sykler, barnevogner, akebrett, sparkesykler, etc.) man ønsker å beholde. Dette gjelder gjenstander som befinner seg i bakgården og i sykkel-/vognbodene. Gjenstander som ikke er merket vil bli fjernet på dugnaden.

 

Vi håper å se så mange som mulig. Vel møtt!

 

Med vennlig hilsen

Styret og Vaktmester i Sommerfrydløkken